4-8 Juli 2018

Anmälan

Nu är det dags för ”Bälgspel vid Landsvägskanten” i Ransäter.
Det känns jättefint att skicka en inbjudan till arrangemanget som lockar så många dragspels- och musikvänner.

Vi som arrangerar Bälgspelet är Värmlands Dragspelklubbars Förbund (VDF). VDF bestående av 14 medlemsklubbar kommer att göra allt för att årets Bälgspel ska bli lika bra som tidigare.

Serveringstältet är placerat där det har varit under alla år tidigare. d.v.s på gräsplanen mellan entré och expot.

Hjärtligt välkomna!

Kenneth Andersson
Ordförande i Värmlands Dragspelsklubbars Förbund (VDF)

 

Medverkan

För bokning av dansspelning och/eller scenframträdande ber vi er att fylla i talongen nedan och skicka. För att kunna fördela dansspelningar på bästa sätt kryssa gärna i vilken typ av musik du / ni spelar. Sista anmälningsdag för medverkan är 29 april.
För de grupper som spelar på våra logar och dansbana finns ljudservice bestående av 6 st mikrofoner, gitarr- och basförstärkare och tillgång till två lineboxuttag.

 

Buskspel

Du är välkommen att buskspela på hembygdsgården. För att alla ska trivas är det endast akustiska instrument och mindre förstärkare drivna med batterier som tillåts.
Det finns utvalda platser som kommer att tillhandahållas med el. OBS! inga förlängningssladdar för att förflytta sig får förekomma. Organiserade grupper som vill nå en större publik- anmäl er till framträdande på våra scener eller dansbanor.

 

Campingplats

OBS! TÄNK PÅ MILJÖN OCH SOPSORTERA! STÄLL ALLA SOPSÄCKAR VID / I DE CONTAINRAR SOM ÄR UTSTÄLLDA LÄMNA PLATSEN LIKA FIN NÄR DU ÅKER SOM DEN VAR NÄR DU KOM HIT.

För medverkande / besökare finns det möjlighet att boka plats på VDFs camping som ligger i anslutning till hembygdsgården. På campingen finns dusch, toaletter och en mindre livsmedelsaffär. Pris per plats SEK/NOK 1700kr. För fordon med en totallängd över 9 meter (ex. bussar, husbilar) är priset per plats SEK/NOK 2600kr.

I campingpriset ingår två entréband. Bandet gäller som entré till hembygdsgården från onsdag till söndag. På VDFs campingplats är elektriska instrument drivna med batteri tillåtna om de används på låg ljudnivå. 


OBS. FÖR ATT BOKNINGEN SKA VARA KLAR OCH GILTIG SKA CAMPINGAVGIFTEN VARA BETALD OCH BOKFÖRD PÅ VÅRT KONTO SAMT ATT BOKNINGSTALONGEN ÄR  INSKICKAD.


Inskickad anmälan intygar även att anmäld har läst och förstått och kommer att följa de ordningsregler som är uppsatta vid insläppet.
För allas trevnad följ de ordningsregler som finns. Skylt med ordningsregler är uppsatt vid incheckningen. Campingen öppnar.
Avveckling av campingen sker söndag. För att boka campingplats öppna anmälningsformuläret nedan.

Bokade platser skall vara betalda innan platsbiljetterna skickas.

Betalningsinformation.
Bankgiro 5943-1445
IBAN: SE18 8000 0000 0761 3134 1613
BIC: SWEDSESS
Norge
Giro 7877 08 12886

Frågor

Har ni frågor angående medverkan och camping kan ni kontakta Kenneth Andersson på telefon 070-605 22 75 (utanför Sverige +46 70-605 22 75 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Anmälan 

[Form anmalan not found!]

Skriv ut E-post